MEZ

Sistemi spajanja pravokutnih kanala

MEZ sistem profila i kutnika omogućuje brzo i ekonomičnospajanje pravokutnih kanala, a ujedno je i okosnica našeg proizvodnog programa. Vodeći smo proizvođač već više od 30 godina. Osim profila i kutnika proizvodimo i distribuiramo spojne elemente za kanale, regulacijske žaluzije, zaklopke, reviziona vrata i ostale elemente potrebne za montažu i spajanje pravokutnih 

Sistemi spajanja okruglih kanala

MEZ sistem spajanja nudi idealno rješenje za spajanje i montažu okruglih kanala. Osim toga nudimo različita reviziona vrata, nosače, obujmice i fleksibilna crijeva za okrugle kanale.

  • Brtvljenje kanala

    Mnogo godina naše komponente za brtvljenje kanala pomažu u smanjenju gubitka protoka zraka u kanalima. Široka ponuda različitih traka za brtvljenje odgovara različitim potrebama. Specijalno za brtvljenje okruglih kanala nudimo različite PVC trake.

  • Ovjesni pribor

    U našem sveobuhvatnom programu nudimo i veliki izbor ovjesnog pribora kao što su konzolni nosači, obujmice, navojne šipke, perforirane trake, montažne nosače. Mnogi od njih su u ponudi s gumom radi prigušenja vibracija i buke.

  • Proizvodnja

    Različiti alati za obradu metala zaokružuju naš proizvodni program.